13 september 2010

Livin' the [STHLM]

Har inte varit aktiv på ett tag, me be sorry.

För en dryg vecka sedan flyttade jag till storstaden, närmare bestämt förorten Tumba utanför Stockholm. På veckan som gått har jag hunnit med mycket, förutom att ha träffat min underbara Mats varje dag har jag gått i skolan där jag läser till livesändningsspecialist inom TV, det är urkul!

I fredags och lördags sjöng jag med Mats i kyrkan, det var verkligen jätteroligt även om jag tyckte det var jobbigt att stå på scenen och sådär.

Igår var jag på studiebesök med klassen. Vi var på fotbollsmatch på Stockholms station DIF-ÖIS och Djurgården vann med 2-1. Vi var inne i OB-bussen där bildproducenten och hans medarbetare sitter och bestämmer vilka bilder som ska gå ut live till tv-apparaterna. Matchen sändes på Canal +.
Vi träffade tre fotografer, två som kör närbildskamerorna och är bland de bästa fotograferna i världen inom sport (när jag skriver fotograf menar jag inte stillbildsfotograf utan rörliga bilder) och en anann cooln snybbe som körde Steadicam. Han behövde grippare, folk som drog sladd åt honom medan han sprang längs med planen, så han haffade tre snubbs från klassen och så drog de kabel hela matchen, oväntat och kul. Jag tog med mig kameran och fotade och filmade dels de vi träffade men också under matchen från DIF's klack. Sjukt med stämning alltså. Vågade nästan inte fota, tänkte att jag kanske kunde dö eller få kameran krossad.


Nu håller jag på med bedömning av fotoklubbens bilder där jag är jury, det är galet roligt men svårt att ge kritik, jag vill inte göra människor ledsna. Hoppas de förstår att det bara är vad jag tycker och inte lag liksom.

Förbereder mig inför ett bröllop som jag ska på om två veckor, redigerar bilder från två andra bröllop och gör även iordning det sista i min utställning till konstnatten i Falköping som ni inte får missa! Kommer ha utställningen i Collegium Park/gamla sjukhuset i Lilla Teater-delen. Jag kommer inte själv kunna delta men gå dit och kika och skriv något i min gästbok!

Mycket som händer framöver, men ska försöka hålla igång bloggen med vad som händer och tankar och sådär. Kommer nog upp lite bilder antingen idag elelr senare i veckan också!

Hannahwords

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar