01 september 2009

Klippor åt folket!

Vart i Lysekil en dryg vecka tillsammans med resten av TTS:arna! (TTS=TeamTräningsSkolan, ska ha praktik i en församling i Göteborg som teamare tillsammans med tre andra människor. Vi fyra plus 6 personer som ska till Bolivia är med i något som kallas Testa Mission och är en del av TTS.) Vi träffades och hade massor av spännande, lärorika och inspirerande föreläsningar i Pingstkyrkan där. Vart uppe i Lysekils klocktorn, sjukt högt! Läskigare att kolla ner eller upp i trapporna än att kolla ut genom fönstrena.. huvva.

Nu är jag åter i Göteborg och för tällfället bor jag tillsammans med Boliviagänget och Sandra (min kombo, ameeen) i Agape ute i Kviberg. Snart börjar teamet på riktigt, men imorn blir det mer föreläsning nu med Magnus Persson, en helt otroligt jättebra predikant från Malmö!

I Lysekil fotade jag lite modellbilder på en tjej som heter Jacquelin, det blev supermysiga bilderni motljus och vid klippor och havet. Uppdatering kommer.

Har sålt min gamla goa A4-ritplatta till PC.. Men pengar är bra! Ryggsäcken är också på G tror jag :D så BRA! Nu ska jag socialisera mig med restyen av brudarna! 

Min grymma kombo Sandra och jag :D

Hannahwords

2 kommentarer: