17 juni 2011

To cool for school

Så hade man tagit examen från ännu en utbildning! Är nu fullfjädrad livesändningsspecialist för TV - hör av dig om du behöver mig ;)

Igår höll jag och Mats på hela kvällen med att trycka tshirtar till ett stort svenskt band och tryckdelen har fått mycket större del i mitt liv sedan jag blev tillsammans med Mats - det är så sjukt roligt! Nu har jag faktiskt designat och sålt ett par tryck som man inom väldigt kort kommer kunna köpa på www.flatebo.se, bilder kommer upp i helgen på tishorna, känns otroligt roligt!!!

Känns roligt och skrämmande på en gång.. Har jobb året ut så det känns ganska betryggande. Om några timmar åker jag och mattan mot Falköping och min brors bröllop som hålls i morgon. Ska bli kul att komma till mina hemtrakter och även mycket trevligt att jag ska få fota min brors bröllopsbilder och även sjunga på hans bröllop :) Ingen i min släkt har hört mig sjunga så det kommer bli spännande!

Efter helgen bär det av mot Nyhemskonferensen där jag ska filma för Kanal10 hela veckan och på söndag händer något alldeles speciellt men vad får ni veta först då! Just nu ser jag fram emot bröllop och en intensiv vecka med förkunnande av Guds ord och nya lärdomar med Kanal10.

puss och kram

Hannahwords

1 kommentar:

  1. Hej Hanna.
    Jag ville bara säga att jag gillar dina fotografier och du verkar var en härlig person

    SvaraRadera