14 juni 2010

mJÄH. cypern nÄÄÄ

Jag skulle vart på Cypern nu ju. Hängt med Mats. Hållit hand i solnedgång och kramas och vara kär. Dra Mats i skägget och låtsas att han är starkare än mig så han fick brotta ner mig på sandstranden. Men jag är inte där :( Har ingen att hålla i handen, ingen att brottas med och ingen solnedgång vid ett stort grönt hav. Ingen Mats.
Asså jag har fortfarande Mats och jag tycker bara mer och mer om honom men han är bara så långt borta för tillfället. Skypade idag med min snygging i alla fall, det var jätteskönt att få se att han lever och att Cypern faktiskt existerar (jag har ju aldrig vart där). Men jag har en biljett som skulle tagit mig dit igår och en hem till Sverige på fredag. Men på grund av en massa saker har jag valt att stanna hemma istället. Trist.

Imorgon åker jag till Stockholm för intervjuXenter, linje: livesändningsspecialist inom TV, (skolan jag vill komma in på) och Mats är inte där. Det funkar ändå bra för jag har fått nycklarna till hans lägenhet och även hans SL-kort så jag kan åka spår.. eh. tunnelbana och pendeltåg.
Men nu ska jag tagga inför intervjun!! Kommer vara helt galet nervös!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar