28 september 2009

Män som hatar kvinnor

En hel del som händer just nu här i Livet. Jag bor i Göteborg.. typ. Har bott i en pastorsexpedition en bit bort ut i gettot, Kviberg. Sover skavfötters med min kära kombo sandra, inget fel med det men det ska bli skönt att flytta in i lägenheten på måndag som dessutom ligger i direkt anslutning till kyrkan så när man ska på morgonbön är det bara ta på morgonrocken och vandra ner ^^.

I helgen har jag varit hemma i Torbjörntorp och deltagit i något som kallas Konstnatta där det är över 100 utställare runtom i hel kommunen under lördagkvällsnatten då människor åker omkring och tittar och socialiserar sig. Det är en sjukt trevlig och roligt tillställning, kostar massa pengar men är sjukt värt det!
Jag ställde ut tillsammans med två andra fotografer ungefär 5 minuter utanför stan i församlingshemmet i min lilla by. Hela min familj var där och tittade/hjälpte till. Vi hade öppet under lördag mellan 18-01 då kom det mellan 200 och 300 personer, vi tappade räkningen! Jättehärliga samtal och återupplivad vänskap med förlorade kontakter.
Idag, söndag hade vi också öppet och det kom väl upp mot 50 personer från 11-16 innan vi började plocka ner allt och städa. Jag sålde en bild under lördagen, skjukt najs :)


Men det har inte bara varit en trevlig helg. Jag satt hela natten mot lördag med att göra ett bildspel till utställningen först i iMovie men efter att det inte fungerat i två timmar fick jag en snilleblixt och bytte till Movie Maker och då funkade det galant. Då var klockan två. När jag lade mig var klockan halv sju.
Jag sov till 11 och sen började jag genast jobba med grejer till öppningen vid 18. Sen skulle man ju se cool och go ut och fixa sig men det blev inte så mycket av det haha! Jaja, sen var det verkligen full rulle hela kvällen med massa kompisar och andra som kom och kollade när man skulle vara pigg och trevlig fram till 01. Fem över ett var jag INTE så trevlig längre. Trött.

Men jag lever är glad. Under utställningen filmade jag lite med en Canon EOS 5D mark II som jag lånade av en fotograf, så förhoppningsvis blir det något att se för den som missade det.


En av de som missade det sitter jag hemma hos i skrivande stund. Linder och jag har kollat på utställningen lite i kameran. Annars har vi surfat runt på nätet och jag "råkade" köpa en vacker Holga 120-kamera i CMYK-färger med en ringblixt till *lycka*.
Sen såg vi på "Män som hatar kvinnor", en sjuk film. Men det var fruktansvärt bra. Någon som kollat igenom eftertexterna? Det borde ni göra haha.. Dels är många av namnet riktigt roliga när man varit vaken för länge men så i slutet ligger en skitrolig grej, typ som en liten bugg. Efter allt så blinkade en bild förbi fortare än blixten! Det var en fet pil uppåt och under den stod det "last frame". Störtkul!


Nu ska vi se ännu en film var det tänkt; P.S I love you. Får se hur den är.. hoppas den är grym! Imorn blir det Göteborg och mitt nya hem - Lunden.

Hannahwords

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar